Miljö DIN Bildemontering I Örkelljunga AB

DIN Bilskrot hjälper dig när det är dags att bli av med bilen. Vi betalar alltid mellan 1500-2500 kr på den bil när du lämnar bilen hos oss. Vi hämtar även bilar och betalar mellan 1000-2000 kr. Varmt välkomna till DIN Bilskrot AB i Skånes Fagerhult. 

​Välkommen till DIN Bilskrot AB. Här hittar du bilreservdelar till alla bilmärken och modeller, med miljötänk och personlig service hjälper vi dig att få tag i rätt reservdel i rätt skick, till rätt pris. 

Miljö DIN Bildemontering I Örkelljunga AB

MILJÖ

Vi återvinner för framtiden

Världen står för närvarande inför katastrofala klimatkriser på grund av den orättvisa och irrationella användningen av energi och råvaror. På så sätt måste vi som individer och företag ompröva vikten av återvinning och användningen av återvunna material och produkter.

Den nuvarande klimatkrisen hotar mänskligheten i allmänhet om situationen fortsätter som idag. Världen behöver handlingar, inte bara ord och slogans.

Ur detta perspektiv strävar vårt företag efter att säkerställa en ljus framtid för våra barn genom att återvinna gamla bilar, demontera återanvändbara bildelar och ta bort oljor och andra farliga ämnen i miljön.