top of page

VÅRA TJÄNSTER

 Behöver du nya   däck?

Hos Din Bilskrot kan du hitta vinterdäck samt Sommardäck och fälgar som passa till din bil.

Urval och bra priser är bara en del av vad vi kan erbjuda våra kunder. Vi kan hjälpa till med att välja de bästa delarna för din bilmodell och din plånbok. Vi erbjuder tjänster som Däckjustering, Kontroll av däcktryck och Däckbyte. Tala om för oss vilken service din bil behöver så hjälper vi dig. Under den tiden bjuder vi på kaffe och fri tillgång till Wi-Fi.

Bilservice &           Reparationer

Med Företagets namn erbjuds du högkvalitativa tjänster i ORT. Ta en titt här nedan för att ta reda på vad vi specialiserar oss inom, och hör av dig om du har några fler frågor eller vill veta mer.

Vi kan hjälpa dig med allt från oljebyte, däckbyte, bromsbyte, strålkastartyp och byte av avgassystem till stora reparationer.

Vi ger dig ett fast pris på både stor och liten bilservice. Välkommen!​

Skadat bilglas?

Vi är stolta över den otroliga service vi erbjuder folk i vårt närområde. Våra kunder älskar att jobba med oss, och många av dem fortsätter att komma tillbaka. 

 

Våra utbildade bilglastekniker kan byta vindrutor på samtliga bilmodeller. Fackmannamässig utrustning och verktyg används vid samtliga glastjänster. Alla byten utförs samma dag alternativt, senast dagen efter.

Vi lagar enkelt dina stenskott. Att laga stenskott i tid är ett effektivt sätt att slippa byta hela rutan. Vi lämnar garanti på alla utförda arbeten.

Reservdelar och Tillbehör

Som Butik för bildelar och tillbehör har vi ett brett utbud av bildelar och tillbehör för många olika modeller. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder de bästa priserna och alltid se till att våra lager är välfyllda. Kom förbi vår butik idag för att se vad vi har på lager. Vi är här för att hjälpa dig hitta rätt delar till ditt fordon.

Här hittar du alla reservdelar till din bil . Välkommen att söka bland hundratusentals reservdelar inom avgas- och bromssystem och bromsskivor, stötdämpare, oljefilter, luftfilter och framvagn för att bara nämna några exempel.

bottom of page